Ana Sayfa / Dernek / Van’da Gönül Köprüsü Futbol Turnuvası Finali Yapıldı
Van’da Gönül Köprüsü Futbol Turnuvası Finali Yapıldı

Van’da Gönül Köprüsü Futbol Turnuvası Finali Yapıldı

Finale Yakışır Bir Organizasyon Oldu

Van Küresünniler Tarih ve Kültür Araştırma Derneğin tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve Başbakanlık tarafından desteklenen ‘İlden İle Gönül Köprüsü Futbol Turnuvasının finali için Van’a davet edilen milli futbolculardan Beşiktaşlı Gökhan ve Başakşehir forması giyen Emre Belözoğlu’nun Şampiyonluk mücadelesinden dolayı Van’a gelemediler ancak Galatasaraylı Selçuk İnan ve sanatçı Murat Kekilli Van’a gelerek, futbol turnuvasına katıldı.

Van Küresünniler Tarih ve Kültür Araştırma Derneğince tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 64 takımın toplam 704 futbolcunun kıyasıya mücadele verdiği futbol turnuvasında birincilik, ikincilik, üçüncülük ve Vali İbrahim Tasyapan’ın da Forma giydiği kurum müdürleri karma maçı oynandı.

Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda Küresiniler derneği başkanı Sayın Bilal Yücebaş öncülüğünde düzenlenen
ve Başbakanlık tarafından da desteklenen ‘İlden İle Gönül Köprüsü Futbol Turnuvası önceki gün Van AtatürkŞehir Stadyumu’nda milli futbolcu Selçuk İnan ve ünlü ses sanatçısı Murat Kekilli’nin katılımıyla görkemli bir organizasyonla yapıldı.

Final maçına Galatasaray Takım Kaptanı milli sporcu Selçuk İnan ve ses sanatçısı Murat Kekilli katıldı. Turnuva finali öncesi  Vali İbrahim Taşyapan, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Van İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, Vedaş il müdürü Beytullah Özbayram, Küresinniler  Derneği Başkanı Bilal Yücebaş ve sanatçı Murat Kekili  beyaz formalı takımda mücadele ederken, Kırmızı formayla ise Van Büyükşehir Belediyespor Sportif  Direktörü Turgay Karatekin ve kurum müdürleri  karşı karşıya geldiği maçı Kırmızı takım 3-1 kazandı.

“Van’da olduğum için çok mutluyum”
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Selçuk İnan, bölgede bu tür etkinliklerin sayısının arttırılması gerektiğini ifade ederek, “Burada olduğum için çok mutluyum, çok guruluyum. Buradaki insanlarla buluşmak, onların bu güzel ve temiz sevgisini görmek inanılmaz bir duygu. Onların hepsine teker teker teşekkür etmek istiyorum. Buraya geliş amaçlarımızdan bir tanesi de buradaki çocukları spora teşvik etmektir. Spor çok önemli, spor yapmak ve sporla uğraşmak çok önemlidir. Ancak bunların hepsinden daha önemli olan şey iyi bir insan olabilmektir” dedi.

İHA

Bilal Yücebaş

Büyük Finali Hamdolsun bize ve ilimize yakışır şekilde sonuçlandırdık. Galatasaray Takım kaptanı Selçuk İnan ve Sanatci Murat KEKILLI’nin Katılımlarıyla organizasyonumuzu noktaladık. Takımlara 1. Ye 17 Tam Altın, 2. Ye 17 Yarım Altın 3. Ye 17 Çeyrek Altın kupa madalya eşofman takımı forma ödülleri verdik. Ayrıca 64 Takıma çeşitli hediyeler verdik. Van ve Hakkari de toplam 1500 kişiye Başbakan Binali Yıldırım ıslak imzalı Başbakan Katılım Belgesi Verildi. Emeği geçen başta Başbakan Baş danışmanı Sayın Adnan İnanç Beyefendi ye ve Valimiz İbrahim TAŞYAPAN a çok teşekkür ederiz. Yakında. Maçını yapan Demirhan Spor ve Van Masterlara, Turnuvamızın 2. si Garaj 65 Tancan lara, 64 Takımın 1. si olan Yıldızlara teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Protokol Maçımızda Halkımızla iç içe olunduğunun mesajını Statta mütevazi bir maçla sergileyen Valimiz İbrahim TAŞYAPAN Rektör bey Prof Peyami BATTAL Gevaş Belediye Başkanı Sayın Sinan Hakan İl Tapu Müdürümüz İl DSİ Bölge Müdürümüz İl Sağlık Müdür yardımcısı İl SODES Müdürü Ali KILIÇER Bolge Hastanesi Başhekimi Ümit İLİKLERDEN il Milli Eğitim Müdürümüz sayın Kıyasettin Kırekin Afad Van İL Müdürü Osman UÇAR, Vedat Van il Müdürü Beytullah Özbayram, Edremit Halk eğitim Müd. Abdurrahman Abdurahman Baycan, Tuşba Halk Eğitim Müdürü, Vanspor Teknik Direktörü Turgay Karatekin, Hakkari Spor başkanı Necmi Güldal, Vanspor yöneticilerinden Sayın Aydın Yergin Ve Büyükşehir Belediye Gen. Sek. Özel Kal. Müd. Fatih Akdeniz Beye Alaköy Muhtarı Zeki Akyürek e Kasımoğlu muhtarı Hikmet Yücebaş a Tertip Komitesi Başkanı Sayın Fahri Baştürk ve Tuncer Unutma bey Savaş Çiçekay a Erol Özgüner e İstanbul İGİAD İŞ Adamlarına şöhretler karmasındaki emeklerindeki ötürü teşekkür ederiz.

Stadı dolduran Tüm Halkımıza minnettarlığımızı belirtmek ister; sevgi ve saygılarımızı sunarız. Ayrıca bugüne kadar emek veren 64 Takımın oyuncu ve destekçilerine de çok teşekkür ederiz. Tertip Komitesine ve Özellikle de Dernek Yönetimimize Ve Gençlik Kolları miza da Ben ayriyeten çok teşekkür eder emeklerine ve yüreklerine sağlık ve afiyetler diler; Herkese Selam ve Saygılarımı sunarım.

https://www.facebook.com/vanlinihathoca/videos/785957658235531/

Küresünniler Derneği tarafından organize edilen İlden İle Gönül Köprüsü Futbol Turnuvasında sahaya çıkan Van’ın Şöhretler Kadrosu.. Nihat Hoca

Milli Sporcu Selçuk İnan ve Sanatçı Murat Kekilli Van’da

İhlas Haber Ajansı YouTube Kanalına…

11 9 4 2 51 24 23 16 13

 

Hakkında Oktay Aslantaş

Cevaplayın

Mail adresi yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlenmişlerdir *

*

Yukarı ilerleyin